Mario Camora, săgeți îndreptate spre Gigi Becali „Ei oricum stau acasă și se uită la meci.”

La conferința de presă premergătoare returului cu Lazio, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu și căpitanul campioanei României, Mario Camora, au oferit declarații.

Mario Camora, a declarat înaintea partidei cu Lazio că echipa are șanse la calificarea în optimile Conference League:

„Avem încredere. Vrem să ne calificăm. Știm că va fi foarte greu, dar avem încredere. Indiferent de jucătorii care vor intra pe teren de la Lazio, s-a văzut și la primul meci, toți sunt jucători de mare valoare. Întâlnim o echipă puternică care se bate la Champions League în campionatul intern. Știm ce jucători are Lazio și ce valoare au jucătorii. Dacă vorbeam înainte de meci că se va termina 1-0, atunci eram mulțumiți. Totuși, este mai greu de digerat având în vedere că noi am avut om în plus. Mai avem o șansă și sperăm să ne calificăm.”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat că își dorește ca CFR să piardă cu 5-0 disputa cu Lazio. Căpitanul clujenilor, Mario Camora, a ținut să îi răspundă patronului din Pipera:

„Fiecare este liber să zică ce vrea. Ei oricum stau acasă și se uită la meci.”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost, printre altele, foarte vehement la informațiile apărute în presă despre echipa pe care urmează să o alinieze Lazio la începutul meciului:

„Vreau să știu și eu cine lipsește! Așa s-a spus și în meciul tur. Aia a fost echipa a doua? Noi avem doi jucători titulari care nu joacă! Lazio are șanse de 90% să se califice. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Asta este realitatea. Nu ne interesează urările acelea  «Să pierdeți 5-0», Lazio a jucat foarte bine, sunt în cursa pentru Champions League. Urmăresc fotbalul italian, sunt echipe foarte bune în Italia. Roma a câștigat anul trecut Conference, Lazio este favorită anul acesta, nu înțeleg de ce există această părere negativă despre Conference în Italia.”

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *