Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea: Aproape 435 de milioane de lei vor finanţa 42 de investiţii din 27 de judeţe

Adrian-Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat luni 42 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 434.977.777,79 de lei, anunţă instituţia.

”Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor şi vizează modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, precum şi înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră şi pluvială”, precizează ministerul Dezvoltării.

„Implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă şi echilibrată a fiecărei comunităţi din România, atât din mediul rural, cât şi din mediul urban, contribuind la bunăstarea tuturor cetăţenilor”, a precizat ministrul dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” se ridică la 1.774, în valoare totală de 19.537.668.435,74 de lei, mai arată instituţia.
Distribuie articolul pe social media: