Mircea Bravo lansează filmul „Nuntă pe bani”. Vezi când îl poți vedea

Mircea Bravo lansează cel de-al doilea film al său, intitulat Nuntă pe bani. La un an de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, vloggerul lansează o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilişuan, conform unui comunicat al casei de producție.

Noua producţie marca Bravo Films va avea premiera în cinematografe pe 10 octombrie.

Mircea Popa alias Mircea Bravo este şi actor în rolul principal, şi scenarist, şi producător al acestui film.

Nuntă pe bani îl are ca personaj principal pe Mircea (interpretat de Mircea Bravo), un tânăr care urăşte nunţile şi care nu se fereşte să facă public acest lucru.

Din cauza unor decizii greşite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluţie pentru Mircea rămâne propria nuntă.

Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, naşi şi invitaţi, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Alături de Mircea vor fi Alexandra (Alexandra Spătărelu) şi Bunica din Chinteni (interpretată de tanti Lenuţa din Chinteni).

Filmările au durat 23 de zile şi au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltăreţu, sunetul de Daniel Soare şi scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparţine echipei creative din care fac parte Cristi Ilişuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui şi Andrei Vereştiuc.

”Nuntă pe bani este o producţie mult mai mare, căreia i-am acordat mai mult timp de pregătire şi pentru care am lucrat alături de mulţi oameni cu experienţă în industria de film. Reacţia publicului care a venit în număr atât de mare la prima noastră comedie ne-a motivat să mergem mai departe şi să să facem un nou film pentru spectatorii noştri.

Suntem siguri că atunci când iubeşti ceea ce faci şi crezi în poveste, transmiţi mai departe de ecran această energie. La noi la filmări a fost multă bună dispoziţie cu toate că s-a muncit foarte intens. Sunteţi aşadar invitaţi cu toţii la cinema, din 10 octombrie, la cea mai mare nuntă din România.”, a spus Mircea Popa alias Mircea Bravo.

Distribuie articolul pe social media: