Prefectura a descoperit un azil de bătrâni clandestin iar două au fost suspendate. Ce amenzi s-au dat

Prefectul Irina Munteanu (PNL) a dat publicității o evaluare intermediară a situației centrelor rezidențiale, cu datele disponibile la 13 iulie 2023, pentru perioada 10-12 iulie.

Până în prezent au fost verificate 41 (22 centre private, 19 finanțate de la bugetul de stat) de centre rezidențiale dintr-un total de 99, aflate în evidență, astfel:
➖        75 de amenzi, cumulând o valoare totală de 678.300 RON.
➖        84 de avertismente,
➖        2 suspendări parțiale ( un centru cu 3 camere suspendate și un centru cu o Ordonanță de interzicere a activității privind prepararea de mâncare, in vederea autorizarii DSVSA)
➖        nu există centre închise.
Centrul clandestin este situat în municipiul Turda. Un alt doilea, pe urma căruia se află Înspecția socială, a avut activitatea în Floresti, apoi s-a mutat in Apahida. S-au facut demersuri la Inspectoratul de Poliție Județean  pentru identificarea activitatii, care se presupune ca este in prezent in Cluj Napoca.

Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Prefectura a descoperit un azil de bătrâni clandestin iar două au fost suspendate. Ce amenzi s-au dat

  1. Centru Sfantul Iohann din Cluj Napoca zona Garii mai functioneaza? Pentru ca nu era mai presus decat cele din Voluntari. E un centru CUMPLIT. Iar personalul foarte nesimtit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *