Primarul Emil Boc susține longevitatea în dragoste! A premiat cuplurile de clujeni care aniversează Nunta de Aur

Printr-un eveniment care a avut loc in Casinoul Central, Emil Boc si Consiliul Local  continuă să onoreze și să aducă un bucurie cuplurilor în vârstă care au ajuns la o piatră de hotar remarcabilă în căsătoriile lor. Așa cum a obișnuit și în trecut, în fiecare an are loc un eveniment cu o profundă semnificație pentru comunitatea noastra, premierea cuplurile care au petrecut 50 de ani împreună în călătoria vieții.

E un moment de suflet, un moment de sărbătoare pentru noi toți. De ce? Pentru că avem ocazia astăzi să va sărbătorim pe dumneavoastră, aceia care aveți 50 de ani de căsătorie neîntreruptă ca și cuplu, și prin aceasta sunteți un model nu numai pentru clujeni ci pentru toată țara pentru că ceea ce dumneavoastră ați reușit este un lucru unic!” a transmis edilul Emil Boc

Într-o lume în care valorile familiei sunttot mai puțin valorizate, într-o lume in care căsătoria este tot mai puțin acceptată ca o valoare a societății noastre, dumeavoastră ați arătat că „da”, se poate!” a mai adaugat primarul.

Evenimentul este o etapă de respect și admirație pentru călătoria profundă pe care au parcurs-o aceste cupluri, plină de bucurii comune, provocări și un angajament de neîntrerupt care a trecut testul timpului. Acesta servește drept inspirație pentru tânăra generație, subliniind importanța dăruirii și a camaraderiei într-o lume care se mișcă adesea rapid.

La final, cuplurile premiat pentru că au atins „Nunta de Aur” au ciocnit un pahar de șampanie cu primarul Emil Boc iar mai apoi s-au putut delecta cu un scurt concert de colinde.

sursa foto: facebook/emil boc

Distribuie articolul pe social media: