Raperul Guess Who testat pozitiv la cocaină în timp ce se afla la volan

Laurențiu Mocanu, pe numele de scenă Guess Who, este unul din cei mai cunoscuți raperi din peisajul autohton. Acesta și-a început carieră în proximitatea trupei Paraziții însă după câteva neînțelegeri cântărețul a început o carieră solo. Câteva din piesă care l-au făcut remarcat pe artist sunt intitulate „Locul Potrivit”, „Manifest”, „Onoare”, „Unu Altu” și „LaLa Song„.

În decursul zilei de astăzi artistul s-ar fi urcat la volan sub influență substanțelor interzise, fiind depistat la un filtru rutier al poliției. Mai exact este vorba de cocaina, conform surselor publicatiei G4 Media.

Menționăm că în trecurt artistul nu ar mai fi avut probleme cu consumul de droguri.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal” a transmis poliția, conform G4 Media

sursa foto: facebook/Guess Who

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *