Sabău a fost categoric cu jucătorii: „Nu luăm meci cu meci, pas cu pas. Vrem finala Cupei!”

Duelul din Cupă cu CSA Steaua pare să-i fi ridicat așteptările lui Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani). Antrenorul lui U Cluj este încrezător înaintea duelului de joi și spune că obiectivul nu va fi câștigarea meciului, ci accederea până în ultimul act al competiției.

„Jucătorii trebuie să știe care e obiectivul: ne dorim să jucăm din nou finala. Finala de la Sibiu (n.r. finala Cupei României din sezonul trecut) a fost senzațională, o atmosferă incredibilă. Crești ca și club, ca și jucător în astfel de momente. Nu luăm meci cu meci, pas cu pas.

Sezonul acesta ne-am descurcat bine în deplasare, au fost câteva victorii. Noi ne cunoaștem minusurile pe care le avem, suntem foarte realiști, dar lucrăm la o pregătire mai bună a fiecărui jucător. Sper să alcătuiesc cel mai bun „11”.”, a declarat tehnicianul aflat la a doua experiență din acest an pe banca alb-negrilor.

Ioan Ovidiu Sabău // sursa foto: Alexandru Poenar

„Va juca echipa de bază! Nu tratez meciul superficial”

Antrenorul studențiilor a anunțat că va folosi echipa de bază atât în meciul cu Steaua, cât și contra FCSB-ului, duel din campionat programat luni. Universitatea se află pe locul 11 în acest moment, cu 11 puncte după primele 10 etape, iar Sabău speră ca echipa sa să repete performanța din sezonul trecut, când U a cedat la lovituri de departajare în ultimul act al Cupei României.

„Nu mă gândesc să folosesc două echipe diferite contra Steaua și FCSB. Vor juca anumiți jucători, ținând cont că nu avem câțiva juniori (n.r. Ianis Stoica nu va putea juca contra FCSB deoarece este formația de unde este împrumutat), trebuie să văd lucrurile un pic altfel. Voi juca cu echipa de bază, echipa care poate să câștige acest joc. Nu voi trata meciul superficial, va juca cine și-a câștigat acest drept.

Echipele care pleacă cu șansa a doua se motivează înaintea unor meciuri de acest gen. Va fi o motivație în plus, cel puțin așa ar trebui să fie. Vom juca pe un teren foarte bun, cu atmosferă, practic avem tot ce ne trebuie. Sper ca mâine să arătăm o formă sportivă bună și să tratăm serios adversarul. Nu trebuie să ne gândim că ei sunt echipă din Liga 2.” și-a încheiat discursul Sabău la conferința de presă premergătoare meciului.
sursa foto: captură Youtube FC Universitatea Cluj

Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Sabău a fost categoric cu jucătorii: „Nu luăm meci cu meci, pas cu pas. Vrem finala Cupei!”

  1. Haide U Fortza U .Este o echipa in formare,trebuie sa avem încredere in antrenor și jucatori.Rezultatele vor veni.Trebuie jucat ofensiv ,pe poarta.Sint fan U din 1959,indiferent de Divizie,loc in Clasament,U este in inima mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *