Reacția Emiliei Șercan cu privire la un nou proces UBB-Bode: „Cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat?”

Emilia Șercan jurnalistă de investigație PressOne, a reacționat, în cursul zilei de marți, pe pagina ei de Facebook, la vestea că Bode a dat din nou în judecată Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB):

„ Plagiatorul dovedit Bode a dat din nou în judecată Universitatea „Babeș-Bolyai”, iar de această dată cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat ca să îi analizeze teza de doctorat. Acest al doilea proces era de așteptat pentru nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia. Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul dosar – pe care dr. Bode l-a pierdut – la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată. Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil. De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a făcut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat? Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode – șeful de facto al Partidului Național Liberal – plătește niște lachei să mă atace. Oare ce gândește în sinea lui despre treaba asta tătucul României Educate?”

Citește și: Circ în Parlament la moțiunea împotriva lui Lucian Bode: „Asta se întâmplă când vă lăsați conduși de un pui de securist, înconjurat de o gașcă de bezmetici.” – Curierul de Cluj

 

sursă foto: Facebook

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *