Replica suporterilor lui U Cluj la adresa rivalilor feroviari: ”În atenția ipocriților, care invocă normalitatea!”

După ce suporterii lui CFR s-au plâns de șicane din partea clubului U Cluj, care nu ar dori să deschidă inelul superior al peluzei dinspre Someș, poziția prezentată prompt de Curierul de Cluj, acum a venit rândul galeriei studenților să dea replica rivalilor feroviari.

”În atenția ipocriților, a căror memorie este ”lovită de tren” și care cu tupeu invocă normalitatea.

De-a lungul timpului, din partea clubului pe care aceștia îl susțin, noi Șepcile Roșii, am avut parte de orice, însă nu de normalitate sau pretenții satisfăcute în ceea ce privește biletele sau locurile în tribune. Am avut parte în schimb de suficiente șicane, piedici și eforturi din partea organizatorilor din deal, de a-și dovedi priceperea în batjocură la adresa normalității. De la bilete la suprapreț cu dedicație pentru  Șepcile Roșii (între 150 și 250 lei, in 2011), în timp ce ”gazdele” au primit invitații, până la bilete împărțite din portbagaj în timp ce casele de bilete erau închise și anul acesta, pe motiv că s-au epuizat biletele; de la controale exagerat de minuțioase la accesul pe stadion, incluzând descălțarea, până la interzicerea accesului pe stadion purtând însemnele ”U” Cluj; de la minciuni și exagerări, împrăștiate în presă pe diferite subiecte care ne implică, până la teatru ieftin, piesă repetitivă cu fiecare ocazie a confruntărilor, despre victimizare, „lipsa spiritului civic și golănia celor de la „U” , precum și multe altele.

Putem doar să presupunem că rândurile comunicatului celorlalți suporteri din Cluj-Napoca au fost scrise de niște tineri frânari, care nu au prea multe derby-uri de Cluj trăite pe stadion și nu cunosc toate strategiile anti „U”-iști ale celor din Gruia, pentru că altfel dau dovadă de tartuferie, amnezie sau intenții provocatoare, în aceeași notă a șicanelor și acțiunilor murdare amintite mai sus.

Acești suporteri care se declară indignați, au fost mereu primiți bine, de FC Universitatea Cluj , pe stadionul nostru din Parcul Central. Întotdeauna au avut la dispoziție bilete mai mult decât suficiente pentru numărul în care se prezentau, la fiecare meci au avut ocazia de a urmări de vis-a-vis, spectacolul din Peluza noastră, ocupandu-și memoria telefoanelor cu poze și video-uri, ideale ca material didactic. Mai greu le-a fost în afara stadionului, spre și dinspre stadion, că acolo noi suntem organizatori.

Fiți bărbați și lăsați copilăriile, că vă faceți de râs, iar!

Probabil că ceea ce ziceți este adevărat, însă într-un context ignorat cu bună știință, acela al procentelor cuvenite oaspeților, raportate la capacitatea arenei și a altor regulamente. Vă garantăm că acestea sunt numai pentru siguranța și integritatea voastră, o dovadă că FC Universitatea Cluj ține cont prioritar de interesele voastre și nu de ale noastre. Totuși, în același context, casele de bilete sunt deschise, precum și achiziția biletelor on-line sunt accesibile tuturor, îndrăzniți și ocupați locurile vacante peste tot în tribune.

Oricum, vă așteptăm cu drag și acum, așa cum v-am tot dovedit că trebuie să o facă gazdele și vă recomandăm călduros să aveți bateriile telefoanelor încărcate, spațiu în memoria lor și legate strâns șireturile.

În Cluj doar Universitatea!”., au transmis aceștia în social media.

„Arde Gruia de nerăbdare”. Suporterii CFR-ului anunță mobilizarea înaintea derby-ului cu „U” Cluj

Distribuie articolul pe social media: