Reprezentanţii partidului AUR au anunţat suspendarea temporară a aplicaţiei AUR, din cauza unei breşe de securitate

Reprezentanţii partidului Alianţa pentru Unirea Românilor au anunţat, luni, că din cauza unei breşe de securitate cu care Platforma AUR s-a confruntat, formaţiunea a decis să suspende momentan funcţionarea aplicaţiei până la remedierea problemelor identificate.

„Compania care a realizat platforma a confirmat existenţa unei breşe de securitate apărute în urma unei actualizări de software. Pentru a elimina rapid o imperfecţiune a aplicaţiei noastre şi pentru a oferi utilizatorilor noştri o soluţie mai bine securizată, timp de 24 de ore vom suspenda funcţionarea aplicaţiei pentru utilizatori pentru face toate testele de securitate şi a fi siguri că nu mai există breşe similare”, arată comunicatul de presă al AUR.

Sursa citată mai spune că „este destinul fiecărui proiect IT să devină stabil şi sigur doar după încercări repetate şi mai ales după o perioadă în care funţionează în regim real”.

„Am fost foarte entuziaşti la început, acum suntem mult mai atenţi şi urmărim în timp real parametrii de siguranţă ai aplicaţiei noastre”, mai arată comunicatul de presă.

Reprezentanţii AUR îi asigură pe toţi utilizatorii aplicaţiei aur.mobi că am realizat acest proiect inovator cu cele mai bune intenţii şi cu dorinţa sinceră de a elimina orice barieră între ei şi structurile partidului.

„Vom dezvolta în continuare instrumente web care să le permită românilor să ne transmită în timp real opiniile şi sugestiile lor, pentru a putea armoniza în permanenţă strategia politică a partidului cu dorinţele şi viziunile oamenilor pentru care lucrăm”, conchide sursa menţionată.

 

Distribuie articolul pe social media: