Sabău a fost prezentat oficial la U. El neagă suma primită de care a scris presa și spune că e pregătit iar pentru a antrena

Ioan Ovidiu Sabău a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest moment lucrurile stau diferit față de perioada în care a decis să renunțe la a mai conduce U Cluj, că are acum motivația și starea de spirit necesară pentru a îi antrena din nou pe ”alb-negrii”.

El a fost prezentat din nou antrenor principal la U Cluj.

”Mă bucur că putem colabora din nou. Este o plăcere. Zic că am colaborat foarte bine. Sunt două perioade diferite. O perioadă în care am preluat echipa în ianuarie după o perioadă destul de lungă în care mulți m-au încurajat să revin, dar mai mulți au fost cei sceptici, neîncrezători, surprinși. Până la urmă chiar și foarte mulți colegi au fost surprinși că am revenit, unii au fost chiar critici. S-a zis despre faptul că s-a apelat la serviciile mele că este un mare risc.

Lucrurile, cu mici excepții, au mers foarte bine. A fost o colaborare foarte bună între mine, jucători și conducere. I-am mulțumit președintelui când am plecat pentru riscurile asumate. A fost o perioadă în care situația în clasament era mult mai rea, nu cunoșteam jucătorii și pentru mine a fost o provocare după o lungă absență.

A venit și perioada în care am jucat o finală. S-a creat o emulație, un entuziasm, mare încredere în potențialul echipei și în staff. A venit acea dezamăgire pentru mine în primul rând. A fost foarte greu să iau decizia de a renunța, dar cred că a fost o decizie corectă față de mine și de club. Eram epuizat, foarte încărcat și responsabilizat. Am zis că cel mai bine este pentru mine și pentru club ca eu să renunț la ce înseamnă meseria de antrenor pentru o perioadă destul de lungă”, a informat Napoca live.

El a spus că suma vehiculată de presă ca salar pentru el si staff,  de 27.000 euro lunar, este neadevărată și exagerată.

 

Distribuie articolul pe social media: