VIDEO Sabău se confruntă cu absențe în lot înainte de meciul cu UTA

U Cluj are o serie de accidentați în meciul cu UTA Arad, din deplasare, a anunțat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă de dinaintea partidei. Vor

Vor absenta Alexandru Chipciu, Andrias Calcan, Dan Nistor, Valentin Gheorghe, Doru Popadiuc. Cele mai grele absențe sunt ale veteranilor Chipciu și Nistor.

„Vom avea un adversar care în acest moment arată bine din punct de vedere fizic, au un prim 11 definit și un antrenor cu multă experiență. Ne așteaptă un meci greu, în fața unui public care îi va împinge de la spate. Dacă le vom da spații și vom face multe faulturi îi aducem peste noi și apare acel entuziasm, acea încredere. Noi trebuie să ne pregătim foarte bine în cele două zile rămase și sper să fi fost destul de inspirat în această săptămână. Nu e o situație ușoară, dar antrenorul trebuie să găsească soluții. Avem jucători importanți care vor lipsi, cei mai în formă jucători care au dus greul. Va fi o posibilitate pentru ceilalți să arate ce pot. Ne interesează să acumulăm puncte, nu cum arătăm. Într-un timp cât mai scurt sunt convins, având în vedere munca pe care o depundem, că vom arăta bine. Va trebui să ne luptăm pentru fiecare minge, să fim concentrați, să câștigăm ceva la acest meci. Trebuie să ieșim de pe teren epuizați și împliniți că am făcut tot ce a depins de noi.

Sunt convins că Mircea Rednic va fi pe bancă, se simte bine, și-a revenit. Emoții vor fi, e foarte greu să controlezi partea emoțională. Noi trebuie să rămânem cu ceva după acest meci, fie din punct de vedere fizic, fie din punct de vedere tactic.

Trebuie să fim mai buni, să începem să arătăm ca o echipă. Trebuie să încercăm și să facem tot ce depinde de noi. Punctele contează, dar e importantă și impresia pe care o lași după fiecare joc”, a declarat antrenorul.

UTA Arad-Universitatea Cluj e programat vineri, 15 septembrie, de la 18:30.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *