Se desparte de CFR Cluj după 26 de ani: „Sunt trist și fericit în același timp”

CFR Cluj se desparte de unul dintre cei mai vechi angajați din istoria clubului. Mezei Janos, fost jucător al CFR-ului, antrenor și șef al Centrului de Copii și Juniori, și-a anunțat plecarea de la formația alb-vișinie.

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook și apare după ce Mezei a fost unul dintre angajații echipei timp de 26 de ani: „Sunt trist și fericit în același timp! Am învățat multe, sunt recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să mă dezvolt, care m-au făcut fericit.”
„Mulțumesc sportivilor pentru implicare, mulțumesc părinților pentru susținere! A fost o călătorie fantastică alături de voi toți. Mi-a plăcut timpul petrecut aici. Plec cu inima plină de tristețe. Amintirile mă vor ține în viață. La revedere, CFR!”, este mesajul transmis astăzi de către cel l-a dat fotbalului pe Otto Hindrich, ajuns titular în poarta CFR-ului în sezonul 2021/2022.

Fanii CFR-ului au reacționat: „O liniște care nu transmite nimic bun!”

Plecarea lui Mezei a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor alb-vișinii. O parte dintre susținătorii echipei antrenate de Andrea Mandorlini a reacționat prin intermediul online.
„Încă o plecare pe ușa din spate a clubului, într-o liniște care nu transmite nimic bun. Dar, după cum ne-am obișnuit în ultimii ani, în care sistemul clientelar a început să domine clubul nostru, cei care sunt ceferiști cu sufletul, oamenii cu personalitate, încet, încet trebuie să-și caute locul în altă parte.”, este o parte a mesajului publicat de către asociația A.I.S.C.P.
sursa foto: pagina personală de Facebook
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *