SENZATIONAL – Cele 4 zodii care își vor descoperi sufletul perece în luna Septembrie a acestui an

Sfârșitul anului 2023 este tot mai aproape, iar anumite persoane fie suferă în dragoste, fie nu au avut șansă să își descopere încă sufletul pereche. Astrele însă rezervă un viitor promițător pe plan amoros pentru 4 zodii în finalul acestui an calendaristic.

Taur

Odată cu finalul lunii iulie 2023 Taurii au început să primească primele semne astrale pe plan emoțional. Casa a V-a a iubirii a fost profund infulentata de casă a VIII-a pentru cei din semnul Taur. In debutul lunii septembrie, nativi Tauri o să descopere o persoană cu care vor începe tatonările pe parte amoroasă. Atât nativul Taur cât și partenerul o să investească foarte mult în noua relație.

Până la finalul anului s-ar putea să existe planuri de nuntă. Nativi tauri vor începe o relație devotată cu o persoană minunată lor. Relația va fi de lungă durata, iar cei doi își vor petrece întreagă viață împreună, conexiune lor emoțională fiind admirabilă.

Leu

Jupiter întră în casă dragostei pentru nativul Leu în luna septembrie. Acesta este un prim semn pentru un potențial noroc în dragoste al Leilor. Că urmare, viată lor o să devină mult mai stabilă. Influență astrală a planetei Jupiter le va aduce nativilor Lei un „boost” de maturitate pentru a găsi o relație stabilă. Nativi din semnul Leu vor întâlni în luna septembrie un partener romantic cu care vor avea parte de o relație stabilă.

Leu și cu partenerul proaspăt descoperit vor fi două trupuri într-un singur suflet. Conexiunea celor doi va fi maximă iar iubirea va fi de o profunzime dusă la un al nivel. Apogeul acestei povești de iubire va fi atins în luna noiembrie, iar mai apoi aceștia vor dezvoltă câteva planuri importante.

Balanță

Nativi balanță vor fi cei mai norocoși în dragoste în anul 2023. Aceștia își vor află persoană iubita într-un moment toatal neașteptat. Există o posibilitate foarte mare că nativi balanță să își descopere iubirea eternă cu ocazia unei reuniuni de familie sau cu ocazia reîntâlnirii unei cunoștințe mai vechi. Nativi balanță vor beneficia de o relație de lungă durata, pecetluită de alinierea casei a VII-a cu cu a XI-a. Chiar dacă s-ar putea că persoană iubita să nu fie tocmai cea mai expresivă, spre finalul anului sentimentele nativilor balanță vor progresa rapid și vor crește exponențial.

Vărsător

Nativii vărsători vor dezvolta o conexiune emoțională autentică odată cu începutul lunii Septembrie. Aceștia o să dea peste o persoană care, inițial pare neatractivă pentru ei, dar în final se va dovedi perfect din punct de vedere sentimental. Mintea nativilor Vărsător se va umple de bucurie și satisfacție iar apoi o să trăiască o conexiune spirituală intensă.

Partenerul nativilor vărsător osa devină mai romantică în luniile octombrie și noiembrie, că urmare a faptului că Venus se află în casă dragostei. Cei doi parteneri vor avea multe întâlniri și ieșiri nocture unde vor petrece un timp prețios unul lângă altul. Acesta chestiunea îi va uni în dragoste și mai tare pe cei doi.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *