Suporterii CFR-ului, gest nobil! Ultrașii feroviari donează sânge pentru victimele exploziei din Crevedia

Suporterii celor de la CFR Cluj au înaintat un apel public prin intermediul platformelor de social media. Peluza Vișinie îi îndeamnă pe simpatizanții CFR-ului să doneze sânge pentru victimele tragicului accident din Crevedia în urmă căruia mai multe persoane au nevoie de spitalizare.

„Suporterii donează viață!

Facem un apel către toți oamenii care sunt eligibili să doneze și doresc să întindă o mână de ajutor întrucât țara noastră trece printr-o criză cauzată de lipsa de sânge, iar în acest moment, pe lângă zecile de victime de la exploziile din Crevedia, în spitalele din România se găsesc alte mii de persoane care au nevoie urgentă de sânge. Este momentul ca în centrele din toată țara să se formeze cozi și să ne ajutăm semenii aflați în nevoie!
Oricine dorește și are posibilitatea să doneze o poate face la Centru Regional de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:30.
Cine nu are posibilitate să ajungă să doneze sau nu poate dona din diferite motive poate ajuta și cu un simplu SHARE la postare.
Vă mulțumim!a transmis Peluza Vișinie prin intermediul paginii de Facebook.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *