Toni Petrea, U Cluj, înainte de meciul cu Oțelul Galați: ”Vom înfrunta o echipă arțăgoasă dar trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei”

Toni Petrea, anrenorul lui U Cluj,  a prefațat într-o conferință de presă partida din etapa cu numărul 5 a sezonului, un meci dificil la Galați, cu Oțelul..

Petrea consideră că jocul va fi unul dificil și a lăudat Oțelul pentru reușitele sale.

„Ne așteaptă o deplasare lungă, un meci greu, cu o echipă foarte arțăgoasă. E o echipă care stă foarte bine în teren, se luptă pentru fiecare minge, e normal să fie așa, au preluat din filosofia antrenorului. Vor avea parte și de susținerea publicului și trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei, din punct de vedere al efortului, atitudinii și determinării.

Prevăd un joc de luptă, în care echipa mai inspirată va câștiga. Sper să fim noi cei care ne vom bucura. Au avut un program dificil, cu adversari mai bine cotați, dar s-au descurcat destul de bine. Sunt o echipă care se apără bine, închid bine spațiile.

Cred că vor dori mai mult de la acest joc și poate se vor deschide, iar noi vom reuși să profităm. Suntem o echipă, câștigăm împreună și pierdem împreună. Sper să remediem din mers ce nu a funcționat pentru că am primit destul de multe goluri.

Trebuie să fim mai bine organizați, mai atenți. Vreau să avem omogenitate, să fim o echipă care să cunoască bine ceea ce trebuie să facă. Poate vor apărea 2-3 jucători noi, dar încă nu sunt decis. Contează din punct de vedere moral să învingem, sunt importante și punctele.

La început când echipele încă nu sunt așezate e important să acumulezi cât mai multe puncte. Trebuie să fim pragmatici și să încercăm să profităm de fiecare ocazie pe care o avem”, a declarat tehnicianul.

Partida dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj este programată sâmbătă, 12 august, de la 18:30.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *