ULTIMA ORA: Regele Racilor, Pescobar, a anunțat locația viitorului său restaurant din Cluj-Napoca! Taverna Racilor în locul Casei Dacilor!

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online sub porecla de Pescobar, a declarat în trecut în repetate rânduri că intenționează să deschidă un restaurant de fructe de mare în Cluj-Napoca.

Pescobar este unul dintre antreprenorii din domeniul HoReCa recunoscuți la nivel național și, totodată, este și un prieten apropiat al lui Avram Gal, patron al unui steak restaurant foarte scump.

Nicolau va aduce și la Cluj-Napoca lanțul de restaurante Taverna Racilor. Antreprenorul a ales o locație de lux, tocmai lângă lacul din Gheorgheni.

Restaurantul va înlocui astfel cunoscutul local Casa Dacilor din incinta Iulius Mall. Pescobar a anunțat prin intermediul rețelei de socializare Tik Tok că inaugurarea restaurantului Tavernă Racilor din Cluj-Napoca va avea loc cel târziu pe  1 Decembrie.

@tavernaracilortimisoara

Cluj am venit❤️ ???????? ! Vă anunț că locația Taverna Racilor Cluj se va deschide in locul Casei Dacilor din incinta Iulius Mall Cluj ????❤️ ! Maxim la 1 Decembrie 2023 ne vedem la cele mai bune preparate din peste și fructe de mare din România ❤️???????? #pescobar #cluj #atâtsaputut

♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *