Un deputat clujean se consideră victima ”tribunalelor poporului de tip bolșevic”

Declarația șocantă a deputatului AUR de Cluj, Alin Coleșa, care, recent, într-o conferință de presă a susținut că „eu și alți cinci colegi suntem victimele unor decizii tip tibunalul poporului bolșevic, anii 46-47. Ne-au tăiat 50 la sută din indemnizația de parlamentar pe 6 luni și ne dau doar 11 secunde la fiecare să luăm cuvântul în plen, asta e decizia Comisiei Juridice condusă de doamna Vicol supranumită și ”avocata infractorilor”.

Decizia trebuie adoptată de plen dar oricum, politicianul clujean este revoltat. Dar de ce a luat această sancțiune „bolșevică”?

Pentru că el și o serie de colegi de-ai lui au bruiat, au făcut scandal  la tribuna Parlamentului, în timpul adoptării unor legi. AUR le-a mai contraatacat printr-un dublu miting, unul pașnic,  un miting de amploare, sâmbătă acum două săptămâni și unul destul de violent, spontan, marți, acum 6 zile. Coleșa a părut deranjat, la conferință, de acest tip de miting mai dur, foarte mediatizat, el fiind un ortodox practicant ce pare destul de pașnic.

În imaginile televizate vizionate de reporterul Curierul de Cluj, imagini difuzate de cateva televiziuni de știri, Coleșa stă cuminte alături de colegii deputați cu o pancartă în mâini, la tribuna Parlamentului fără să fie agresiv, în timp ce George Simion și alți auriști se ceartă vehement cu deputații puterii.

”Dacă ne aducem aminte cum făcea USR manifestările în Parlament, cu boxe și megafoane, nici nu ne putem compara”, a spus Coleșa.

Susține greva din educație

La conferința de presă săptămânală, el fiind singurul parlamentar clujean care face conferințe de presă săptămânale de circa 6-8 săptămâni, pe care le difuzează și live, Coleșa a mai atins o serie de subiecte printre care greva din educație. A spus că ”sunt perfect de acord cu ea, este cauza a 34 de ani de bâlbâieli și proastă guvernare și că profesorii trebuie respectați și alocate fonduri consistente pentru plata salariilor acestora”. Coleșa are 5 fete dintre care 3 la școală, cea mai mare e în clasa a 11-a.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *