Unirea Dej începe play-off-ul cu stângul

Unirea Dej este singura reprezentantă a județului Cluj în liga secundă. Cu unul din cele mai mici bugete ale ligii a doua, Unirea a reușit minunea și s-a calificat, la capătul sezonului regular, în play-off.

Astăzi, formația antrenată de Dragoș Militaru i-a întâlnit, în prima etapă a play-off-ului, pe bucureștenii de la CSA Steaua. Deși nu au drept de promovare în prima ligă, asta nu i-a oprit pe roș-albaștrii să facă instrucție în meciul disputat în Ghencea. Scorul a fost deschis chiar înainte de pauză, atunci când Gabriel Buta a greșit poarta și l-a învins pe coechipierul dintre buturi, Dorian Railean (min. 41). Avantajul gazdelor a fost dublat la reluarea jocului de Chunchukov (min. 49), iar pe final, la patru minute după ce a intrat pe teren, Atanas Trică a dus scorul la unul de neprezentare (min. 73).

Chiar dacă a pierdut cu 3-0, Unirea Dej poate rămâne pe loc de baraj dacă Dinamo și Gloria Buzău nu termină la egalitate meciul de duminică. În a doua etapa, Unirea va juca contra celeilalte echipe bucureștene din play-off, Dinamo, după pauza generată de meciurile echipei naționale. Partida va avea loc la Dej.

 

sursă foto: sport.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *