VIDEO Accident în localitatea Feleacu între un autoturism și un microbuz

O coliziune între un microbuz și un autoturism a avut loc în această dimineață.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momentele a un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu.
La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat.
Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism.
Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare.

Toate victimele implicate în accident sunt conștiente. 4 dintre acestea au fost deja evacuate la spital. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou. Situația e în dinamică.” a transmis initial ISU Cluj

Câteva victime ale accidentului au fost transportate la spital, însă toate aceste persoane sunt conștiente.

16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.” a mai adăugat ISU Cluj

Distribuie articolul pe social media: