VIDEO Carmangeria Moldovan a inaugurat un magazin în care clienții pot să-și prepare singuri mâncarea

Compania de carmangerie Moldovan a inaugurat un magazin în care clienții pot să-și prepare singuri mâncarea! Magazinul, al 36-lea din rețeaua de retail pe care o deține compania clujeană e situat pe strada Eugen Ionescu 67. Grill-ul a fost adus special din Coreea de Sud.

Atmosfera de la inaugurare a fost una relaxată. Chiar fondatorul companiei, antreprenorul Cosmin Moldovan, a venit la lansare și a făcut o demonstrație de cum se poate prepara carne în acest magazin, si, evident, lua masa acolo!

”Nu mai trebuie cheltuiți bani în altă parte, vii, cumperi din magazin și îți faci aici preparatele proaspete, la prețuri accesibile. Hai să vă arăt cum”, a spus Cosmin Moldovan și a trecut la treabă. De spus că preparatele au ieșit cum trebuie dar s-a făcut și fum în magazin, așa că o hotă mai mare s-ar impune.

Compania Moldovan are o vechime de 30 de ani, 300 angajați, o fermă vegetală, două ferme de animale, fabrica de lapte, abator și divizie de retail (36 magazin, din care 18 magazine în Cluj-Napoca restul răspândite în județ și țară). Compania din comuna Apahida este furnizor de produse de carmangerie și participă la marile târguri de profil. De asemenea Moldovan a intrat într-o perioadă de rebranding iar packaging-ul va fi schimbat complet. Deja firma afișează un nou logo.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *