VIDEO – Despărțirea anului în Tik-Tok-ul Românesc! Mario Simenn și-a părăsit iubitul

O veste năpraznică a zguduit recent lumea Tik Tok-ului din România. Cunoscutul tik-tok-er Mario Simenn (n. red – numele real Marius Șimen) care locuiește în Cluj-Napoca și-a anunțat fanii că s-a despărțit de iubitul său, Vlad.

Cei doi erau într-o relație amoroasă de mai bine de 3 luni, însă se pare că soarta nu le-a surâs, iar partenerii au ales să meargă acum pe drumuri separate. Vestea a venit ca un șoc pentru toți fanii influencerului, deoarece acesta dădea impresia prin intermediul rețelelor sociale că este implicat într-o relație fericită cu un viitor îndelungat.

Mario Simenn a devenit viral pe rețeaua de socializare odată cu o tentativă controversată a acestuia de a lansa o gamă de pensule pentru machiaj. Incidentul a avut reverberații la nivel național, însă Marius a profitat la maxim de moment pentru a-și capitaliza imaginea.

După acest moment, influencerul a fost invitat la un talk show pe KanalD dar și la celebra emisiune „Chefi la Cuțite” acolo unde a reușit să câștige un „cuțit de argint”

@mariosimenn

#mariosimenn #mariosimenngateste

♬ original sound – Mario Simenn

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *