VIDEO După traperul Gheboasă și raperii Paraziții și Macanache au fost amendați de jandarmii clujeni

Raperii Paraziții și Macanache au amendați la UNTOLD festival, pentru că au înjurat pe scenă, după ce traperul Gheboasă a fost și el sancționat cu 1000 lei  informează stiridecluj.ro. Gheboasă a spus pe tik tok că va contesta amenda în instanță.

”În urma analizării imaginilor și înregistrărilor video din timpul festivalului Untold,  Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a aplicat noi sancțiuni contravenționale pentru  4 artiști, care au prezentat în concert cântece cu versuri care conțin un limbaj vulgar,  licențios sau rasist.

Cele 4 persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare, conform  art. 2, alin 1) din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme  de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În continuare, ne reafirmăm angajamentul de a proteja drepturile și libertățile individuale  ale tuturor persoanelor, indiferent de categoria socială sau etnică, atâta timp cât acestea respectă prevederile legale”, precizează Jandarmeria.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *