VIDEO. S-a retras Ovidiu Hoban! Stadion plin la ultimul meci din carieră

CFR și FCU Craiova 1948 s-au întâlnit în barajul pentru UEFA Europa Conference League, disputat într-o singură manșă, la Cluj. Vișinii au câștigat și vor lua, astfel, startul în competițiile europene.

Ultimul duel din acest sezon a consemnat și ultimul din cariera lui Ovidiu Hoban (40 de ani), mijlocașul celor de la CFR anunțându-și încă de anul trecut intenția de a se retrage. Atunci a fost, însă, convins de Dan Petrescu să mai continue un sezon în Gruia.

Înaintea meciului, de la stația de amplificare s-au auzit încurajări pentru cel care a bifat 311 apariții pe prima scenă a României, dintre care 127 în tricoul CFR-ului.

Ovidiu Hoban a început fotbalul la Craiova, iar de-a lungul timpului a mai trecut pe la echipe precum Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești sau Hapoel Beer Sheva, de unde a plecat în 2017 și a semnat cu CFR Cluj. A fost unul dintre primele transferuri realizate după ieșirea clubului din insolvență și instalarea lui Dan Petrescu la cârma echipei.

Record la 40 de ani!

În acest sezon al Superligii, Hoban a fost cel mai vârstnic jucător care a intrat pe teren, la 40 de ani, 5 luni și 5 zile. Este urmat de Gabi Tamaș (39 de ani), Cristi Săpunaru (39 de ani) și Marius Constantin (38 de ani).

Aseară, la final, fostul internațional a pășit pe teren alături de familia sa, în timp ce întreg stadionul aplauda și îi scanda numele.

sursa foto. gsp.ro

VIDEO CU MOMENTUL IEȘIRII DE PE TEREN A LUI OVIDIU HOBAN

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *