VIDEO. SCANDAL. Doi activiști din Constanța au năvălit în biroul lui Boc și l-au luat pe primar la întrebări

Scandal fără precedent la Primăria Cluj-Napoca.  Doi activiști din …Constanța, familia Saioc, au intrat peste primarul Emil Boc în biroul său și l-au luat la întrebări. Primarul a contraatacat, le-a spus că sunt niște manipulatori plățiți, le-a smuls o lavalieră și un mobil și înconjurat apoi de polițiști locali s-a izolat în alt birou!

Unde fugiți așa, domnule Boc? Stați de vorbă cu cetățenii care v-au votat!”, a strigat Marian Saioc, activist civic din Constanța. Acesta l-a luat la rost pe Boc despre mirosul din oraș și promisiunile electorale neonorate de mulți ani.

Maria și Marian Saioc au reușit în mod surprinzător să intre în biroul primarului, care de obicei este bine păzit. La Boc nu intră oricine și oricum, ci pe bază de audiență, cum e și normal. Cei doi au început să-l filmeze, după metoda patentată în politică de George Simion si Diana Șoșoacă.

”Mă, nu vă e rușine mă? Când doi indivizi, plătiți, vin de la Constanța să spună că îi deranjează mirosul… Bă, sunteți caraghioși. Sunteți niste agenți plătiți de către cine o să aflu eu!”, a strigat indignat primarul Emil Boc.

Activiștii l-au tot întrebat despre Aquapark, o veche promisiune neîndeplinită dar și despre mirosul pestilențial de gunoi care a învăluit Clujul de câteva zile.

Boc le-a spus că va face o investigație să vadă cine îi plătește pe cei doi să intre cu buzna.

Discuție tensionată Boc-activiști

Pe materialul video lansată pe facebook e poate vedea cum primarul îl dă afară din birou pe Saidoc iar acesta îi spune că e filmat. Boc o las mai moale și îi spune: ”Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!”. Îi spune că fără permisiunea lui în biroul lui nu are voie să fie filmat iar activistul îi spune că e persoană publică. Suntem doi cetățeni din orașul Constanța și am venit pe la dumneavoastră. Nu facem politică!”, i-au transmis cei doi.

Vă dați seama câtă manipulare promovează acești oameni, care vin din Constanța și spun că îi deranjează mirosul. Nu vă e rușină, măi manipulatorilor!”, a spus Emil Boc.

Nu vă e rușine dvs. Unde e Aquaparkul pe care l-ați promis din 2014?”, i-a replicat  Maria Saioc, față în față cu primarul.

Boc s-a enervat, le-a confiscat telefonul și o lavalieră, apoi a plecat în alt birou, însoțit de polițiști locali fideli.”Lăsați-i să stea în birou cât vor. Eu am treabă!”, a spus primarul Emil Boc.

Mai jos puteți vedea toată scena: 

Distribuie articolul pe social media: