Volodimir Zelenski s-a întâlnit și cu Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană

Volodimir Zelenski se află într-un turneu politic prin întreagă Europă. Ieri, Zelenski s-a întâlnit și cu președintele României, Klaus Iohannis.  Cu ocazia turneului European, președintele Ucrainei s-a întâlnit și Mircea Geoană.

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană și-a exprimat în repetate rânduri susținerea necondiționată pentru cauza Ucrainei în urmă agresiuni militare provocată de către Federația Rusă.

Întâlnirea dintre cei doi a fost anunțată prin intermediul unei postări pe rețeaua socială Instagra.

Alături de Secretarul General, Jens Stoltenberg , l-am primit astăzi, la sediul NATO , pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru Reuniunea Ukraine Defence Contact Group, desfășurată în marja întâlnirii ministeriale de Apărare a Alianței.

Am discutat despre necesitatea de a mobiliza, prin intermediul statelor membre, capabilități suplimentare în zonă, în special pentru apărarea aeriană.

Este esențial să protejăm infrastructura critică de energie, precum și punctele vitale asociate transportului de mărfuri, mai ales în regiunea Mării Negre și la gurile Dunării.” a anunțat Mircea Geoană pe Instagram

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *