Un jucător transferat în această vară, OUT de la U Cluj!

Fundașul Radoslav Dimitrov (35 de ani) și-a reziliat astăzi contractul cu Universitatea Cluj. Jucătorul fusese transferat în această vară de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Adus pentru a întări compartimentul defensiv, Dimitrov a fost văzut de U Cluj drept varianta ideală pentru postul de fundaș dreapta în acest sezon, pe care avea să-l înceapă ca titular. Plecarea lui Toni Petrea și revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a coincis cu tragerea sa pe linie moartă la club. După ce s-a întors la „U”, „Moțul” l-a folosit în banda dreaptă pe Andrei Peteleu sau, în situații extreme, chiar pe Alexandru Chipciu.

Ultima apariție a fostului jucător de la CSU Craiova în tricoul alb-negru a fost în luna august, când a intrat pentru ultimele 12 minute în meciul contra lui Hermannstadt. De atunci, Dimitrov nu s-a mai regăsit nici măcar pe foaia de meci, iar clubul a anunțat astăzi despărțirea pe cale amiabilă de jucător.

Dimitrov a evoluat în 7 meciuri pentru U Cluj, fără să reușească vreun gol sau o pasă decisivă // sursa foto: Facebook FC Universitatea Cluj

„FC Universitatea Cluj a ajuns, marți, la un acord cu fundasul Radoslav Dimitrov privind rezilierea contractului. se arată în mesajul postat în mediul online de către clubul ardelean.

Universitatea Cluj a fost a 4-a echipă din România pentru care a evoluat Dimitrov, după FC Botoșani, CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf.Gheorghe. A contribuit la înscrierea a 21 de goluri în 214 meciuri de campionat, la 4 dintre ele fiind în postura de marcator.

La 350.000 de euro este cotat în acest moment Dimitrov pe site-ul de specialitate transfermarkt.ro

sursa foto: FC Universitatea Cluj

Distribuie articolul pe social media: