23 de milioane de euro atribuite pentru bazinul olimpic ultramodern din Borhanci

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a anunțat, vineri, 17 martie, construirea unui bazin olimpic ultramodern, care va costa 23 de milioane de euro! 

”23 de milioane de euro pentru construirea bazinului de înot în cartierul Borhanci.

A fost atribuit contractul de proiectare și execuție.

Investiția care urmează să apară în Cluj / Sursă foto: cluj24.ro

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci» – care face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipiul Cluj-Napoca, Hub-ul Educațional Borhanci.

Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate – centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) și pădure-parc”.

Semnare de contract

 

”Dorim să dezvoltăm o infrastructură de natație modernă. Astfel, proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație.  Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă„, a spus edilul Emil Boc.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *