Accident rutier petrecut pe DN1 E60 în apropiere de localitatea Dumbrava

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 1 E60 în apropiere de localitatea Dumbrava, pe sensul dinspre Căpușu Mare înspre Dumbrava.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă era încarcerată o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență.
S-a acționat imediat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului salvatorilor și pentru a extrage femeia din autoturism. S-a constatat că aceasta era în stop cardio respirator și s-au început imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD, iar ulterior au fost continuate de către echipajul SAJ. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au putut readuce funcțiile vitale ale femeii.
La locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat și unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost ulterior transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant.
Pompierii acționează în continuare în zonă pentru prevenirea incendiilor, având în vedere că s-au înregistrat scurgeri de combustibil pe carosabil.

Distribuie articolul pe social media: