Ionuț Rada, despre relația cu suporterii lui U Cluj: „Unii colegi aveau probleme prin oraș”

Ionuț Rada (41 de ani), fostul fundaș al celor de la CFR Cluj, a povestit în cadrul emisiunii „UN PODCAST” despre perioada petrecută la clubul din Gruia. Fostul internațional a explicat și despre relația pe care a avut-o cu fanii Universității Cluj, rivala din oraș a alb-vișiniiilor.

Trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Steaua, Rapid sau Universitatea Craiova, Rada spune că nu a avut conflicte cu fanii șepcilor-roșii cât timp a fost sub contract cu CFR. Totuși, asta nu a fost valabil și în cazul altor colegi, despre care dezvăluie că aveau „probleme în oraș” dacă dădeau nas în nas cu fanii Universității.

„E o rivalitate mare în Cluj, cel puțin așa era în vremea aceea. Înainte să ajung eu la CFR, aflasem că unii jucători aveau probleme prin oraș. Dacă și ei au provocat la rândul lor, asta nu pot să știu. Eu nu am avut parte de lucruri negative. Chiar mă întâlneam cu unii dintre ei și îmi spuneau <<Cu tine nu avem nimic. Tu îți faci treaba, n-ai venit să ne înjuri>>. În febra meciului poate că mai scoți câte o înjurătură, dar ce e pe teren, se termină acolo.”, a declarat Ionuț Rada în cadrul podcast-ului găzduit de Costin Deșliu.

Rada a jucat între 2010-2015 pentru CFR / sursa foto: Digi Sport

Despre meciul întrerupt în 2012

Rada a amintit și de duelul dintre Universitatea Cluj și CFR din 8 mai 2012, suspendat în minutul 27 în urma unei altercații între Ricardo Cadu, căpitanul de atunci al feroviarilor, și Mircea Bornescu, portarul celor de la „U”.

„E clar că și Cadu a provocat spiritele. Lucrurile erau tensionate încă de la încălzire, de pe tunel. O chestie de acest gen este suficient să aibă loc și toată lumea să se ia la bătaie. Până la urmă s-a luat decizia de a se rejuca, era aiurea să se decidă campioana în urma unui astfel de meci.”, a încheiat fundașul care a cucerit Cupa și Supercupa în carieră alături de Rapid, dar și titlul în 2012 cu CFR.

sursa foto: Prosport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *