Acuzații la adresa lui Cristi Balaj din partea soției unui antrenor: „Își aduce oamenii pentru optimizare!”

Anca Minteuan, soția lui Alin Minteuan (46 de ani), îl acuză pe  președintele Cristi Balaj (51 de ani) că ar influența schimbările din cadrul staff-ului tehnic de la CFR Cluj.

Ieri, clubul din Gruia a anunțat că se desparte de Cristi Moldovan, antrenor cu portarii în mandatul lui Dan Petrescu la Cluj. Plecarea sa vine la doar câteva zile distanță după cea a lui Alin Minteuan din staff-ul lui Andrea Mandorlini.

Decizia conducerii a stârnit reacția Ancăi Minteuan, cea care reproșează faptul că CFR Cluj se desparte în ultima vreme de tot mai mulți dintre foștii angajați. Pe lângă cei doi, în urmă cu câteva zile și-a anunțat plecarea de la echipă și Janoz Mezei, fost antrenor și șef al Centrului de Copii și Juniori.

Soția fostului antrenor secund a ironizat declarațiile președintelui CFR-ului, care anunța că vor fi reduse cheltuielile echipei din următoarea perioadă. Mai mult, ea bănuie că angajarea lui Mihai Ștețca drept noul antrenor cu portarii ar avea legătură cu locul de origine al fostului președinte ANAD, anume Baia Mare, echipa pentru care Ștețca a jucat între 2001-2003 și a antrenat între 2015-2016.

Antrenorul cu portarii, Cristi Moldovan, a fost dat afară. A plecat din cantonament și (în locul lui) a fost adus, pe 5000 de euro (salariu), Ștețca (n.r. Mihai Ștețca), din Baia Mare. Își aduce Balaj oamenii pentru optimizare. Reduce cheltuielile…” se arată în mesajele trimise de soția lui Alin Minteuan, devenite între timp publice pe facebook.

sursa foto: Facebook

CFR Cluj nu a confirmat, până în acest moment, numirea în funcție a fostului portar în vârstă de 42 de ani.

foto principală: Eurosport.ro

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *