Adana Demirspor e interesată de ”feroviarul” Ajeti. Baskanul Afanei a făcut oferta pe teren!

Murat Sancak, președintele clubului Adana Demirspor a intrat pe gazon imediat după meciul Aana -CFR, 2-1 și s-a dus direct la un jucător de la CFR Cluj, la stoperul Arlind Ajeti, informează digisport.

Din gesturile făcute, Murat Sancak pare că-i transmite lui Arlind Ajeti că și-ar dori să rămână la Adana.

Mai mult, după o scurtă discuție, președintele Adanei s-a uitat pe spatele tricoului fotbalistului CFR-ului, pentru a-i vedea numele lui Arlind Ajeti.

După câteva zeci de secunde, un alt oficial de-ai Adanei Demirspor a venit în zonă și președintele Murat Sancak i-a făcut semn să-i rețină numele lui Arlind Ajeti.

Arlind Ajeti a venit în această vară la CFR Cluj, de la Pordenone.


Adana Demirspor ar fi făcut, imediat după meciul de joi seară, o ofertă pentru doi jucători de la CFR Cluj, dar Arlind Ajeti nu este printre ei.

Ioan Varga, patronul CFR-ului, susține că a primit o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah și Daniel Bîrligea.

”După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașcanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet. Vom da răspunsul săptămâna viitoare.

Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, foarte tineri. Suma este o sumă corectă după părerea mea.

Nu am dat un răspuns. Trebuie să mă gândesc. Noi acum vrem să ne facem o echipă puternică, dar până săptămâna viitoare vom hotărî dacă-i dăm pe amândoi pentru această sumă de 10,5 milioane de euro. CFR-ul are foarte mulți jucători interesanți”, a spus Neluțu Varga, la Fanatik.

Distribuie articolul pe social media: