Basarab Panduru a ales doi jucători de la CFR Cluj în echipa sezonului

Analist TV pentru Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) a alcătuit echipa ideală a sezonului recent încheiat, în cadrul emisiunii Sport Report, moderată de Tudor Samuilă.

Fost internațional între 1992-1996, și trecut în carieră pe la echipe precum Steaua București, Benfica sau Porto, Panduru este în prezent unul dintre cei mai apreciați analiști de sport din România.

La finalul emisiunii de luni seară, acesta a fost provocat de către Tudor Samuilă să alcătuiască cel mai bun „prim 11” din Superligă în acest sezon. Alegerile acestuia au cuprins cei mai mulți jucători de la Farul, 6 la număr, dar și de la FCSB (2), CFR Cluj (2), Rapid (1), CSU Craiova (1).

Cu toate că a greșit în etapa decisivă pentru titlu, Târnovanu a fost preferat în fața lui Scuffet (CFR Cluj) sau Marian Aioani (Farul). Apoi, în fiecare compartiment se regăsesc câte 2 jucători din echipa lui Hagi: Borza și Larie fundași, Grameni și Băluță la mijloc, Alibec și Mazilu în atac. Pandi nu s-a putut decide în privința atacantului stânga, unde i-a ales pe Fl. Coman (FCSB) și Andrei Ivan (CSU Craiova).

Yuri și Cristi Manea sunt singurii jucători de la CFR Cluj care apar în acest „11” .

 Cum arată echipa ideală în viziunea lui Basarab Panduru:

Aioani – Manea, Yuri, Larie, Borza – Băluță, Grameni, Al.Ioniță – Fl.Coman/ Ivan, Alibec, Mazilu

 

sursa foto: Antena Sport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *