Unirea Dej și-a găsit antrenor. Cine va conduce echipa în sezonul următor

După ce a anunțat despărțirea de Dragoș Militaru (33 de ani), antrenorul care a calificat echipa în play-off-ul sezonului trecut, gruparea ardeleană s-ar fi înțeles cu noul antrenor.

Se pare că cel care va prelua banca tehnică a Unirii Dej va fi Dacian Nastai (50 de ani), care, de-a lungul timpului, a pregătit echipa a doua și cea U19 a FCSB-ului, dar și Olimpia Satu Mare sau Silvania Șimleul Silvaniei. În sezonul trecut, Nastai a antrenat la Unirea Constanța, alături de care a retrogradat în Liga 3.

Dacian Nastai, explicațiile startului slab pentru Unirea Constanța
Sursa foto: Liga 2- ProSport

Galeria Unirii Dej amenință: “Va pleca și el, și cei care l-au adus”

Știrea nu a fost confirmată de niciuna dintre părți. Totuși, există informații că între președintele clubului, Gabriel Magdaș, și Dacian Nastai ar exista deja un acord. Modul prin care au aflat numele noului antrenor i-a supărat pe cei din “Brigada Someșeană”, galeria care a fost prezentă la fiecare meci din sezonul recent încheiat.

Aceștia reclamă faptul că nu au fost înștiințați de către club cu privire la aspectul băncii tehnice. “Se pare că, pe zi ce trece, profesionalismul și seriozitatea dispar încet-încet. Ultimele noutăți a trebuit să le aflăm din presa centrală, nu comunicate de clubul nostru”, se arată într-un mesaj postat marți pe pagina oficială a galeriei. Performanțele realizate în sezonul trecut le-a ridicat așteptările fanilor: “Îi urăm bun-venit, dar dacă nu-și va face treaba cu seriozitate, va pleca cu tot cu cei care l-au adus”, se mai arată în același comunicat.

sursa foto: pagina de Facebook Unirea Dej

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *