BREAKING! Ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat

Sursele Libertatea. ro au declarat pentru ziar că ministrul muncii, Marius Budăi, PSD, a demisionat astăzi, înainte ședinței de guvern.

Informația a fost confirmată de premierul Marcel Ciolacu în debutul ședinței de guvern.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, în debutul ședinței de guvern, că a fost anunțat de ministrul Muncii că va demisiona și i-a mulțumit pentru gestul său. „Am avut astăzi dimineață o discuție cu domnul ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a își depune demisia la finalul ședinței. Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc. Aceasta este reacția firească a unui decident într-o asemenea criză, decizia fireasca în orice democrație consolidată”, a declarat Marcel Ciolacu.

Tot conform Libertatea, în urmă cu două zile, ministrul muncii declara că demisia sa, cerută în scandalul „azilelor groazei”, „nu contează”, în schimb, „contează foarte mult ce o să facem de acum încolo”.

„Cred că nu contează mai mult sau mai puțin demisia mea, contează foarte mult ce o să facem de acum încolo. Cred că societatea civilă trebuie să facă ce trebuie să facă societatea civilă și politică să facă altcineva. Putem pune o grămadă de întrebări: De ce? De ce? De ce? Haideți să facem, să schimbăm lucruri și să preîntâmpinăm aceste întâmplări nefericite”, a spus Marius Budăi.

Distribuie articolul pe social media: