Când are loc prima ediție a UNTOLD Dubai? Data exactă a mega festivalului și perioada în care se pot achiziționa bilete.

Mega Festivalul UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024 în celebrul complex Expo City Dubai din Emiratele Arabe Unite. Primele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie și vor fi disponibile pentru toți cei care se înregistrează pe http://www.untold.ae.

Reduceri pentru fanii fideli

Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de prețul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, față de prețul final de 395 de euro, în timp ce, cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de prețul final de 658 de euro.

UNTOLD Dubai va avea loc în faimoasa locație Expo City Dubai, un paradis al diversității muzicale și culturale, un loc care atrage anual peste 24 de milioane de vizitatori din toată lumea, iar iubitorii de festivaluri o pot explora în 2024, alături de show-urile extraordinare ale DJ-ilor, momentele live memorabile cu mari artiști ai lumii și experiențele pregătite de organizatori.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *