Ce l-a nemulțumit pe Mandorlini în meciul cu Adana: „Acesta e singurul regret”

Andrea Mandorlini (63 de ani) a avut un discurs echilibrat la finalul meciului CFR Cluj-Adana. Italianul s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și anunță că va menaja o mare parte dintre titulari înaintea duelului din retur.

„Suntem în creștere, am avut în teren jucători care n-au jucat de mult timp, cum ar fi Tachtsidis, Morgan, care acum au dureri. Cu cât timpul trecea în meci, devenea tot mai greu pentru ei, Ajeti a avut și el probleme musculare. Acesta e singurul regret.

Vreau să transmit complimente pentru jucători, am jucat ceea ce am pregătit. A fost un meci deschis, așa cred că va fi și la retur. Îmi place când arbitrul lasă jocul mai liber, când e cursiv meciul. Cred că a fost un arbitraj bun. Acum s-a terminat doar prima repriză a acestui duel, vor urma 7 zile și vom vedea ce se va întâmpla.

Sper să reușim să recuperăm mulți jucători pentru meciul cu Craiova, vom face multe schimbări în echipă. Noi am gândit într-un fel acest meci, cred că posesia e importantă până într-un punct. Calitatea echipei adverse e superioară nouă, trebuie menționat faptul că am început meciul cu 5-6 jucători care nu au jocuri în picioare. Cred că azi am jucat ceea ce trebuia. Îmi doream să câștigăm însă sunt mulțumit. Ne gândim deja la următorul meci.”, a declarat fostul antrenor al CFR-ului din perioada 2009-2010.

Returul dintre Adana și CFR se dispută săptămâna viitoare, pe 3 august. Până atunci, clujenii vor avea meci în Superligă, pe teren propriu, împotriva lui CS Universitatea Craiova, duminică de la 21:30.

sursa foto: Alexandru Poenar

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *