Două meciuri disputate de CFR Cluj, în lista partidelor cu cea mai mare asistență la stadion!

Superliga a dezvăluit care au fost meciurile din acest debut de campionat cu cea mai mare prezență la stadion. Lider este duelul dintre FCSB și CFR Cluj, în timp ce pe poziția a doua se află derby-ul orașului Cluj, dintre Universitatea și CFR.

sursa foto: Digi Sport

Media e de partea FCSB-ului

FCSB conduce detașat media spectatorilor prezenți pe stadion în acest sezon, cu o medie de 17.303 de suporteri la meciurile de pe teren propriu. Mai mult, cel mai mare număr de susținători prezenți pe stadion au fost la un meci disputat de trupa lui Elias Charalambous. Succesul împotriva lui CFR Cluj, scor 1-0, găzduit de arena din Ghencea, a avut o asistență de 28.519, lider detașat în acest top.

Pe locul doi este derby-ul dintre U Cluj și CFR, încheiat 3-4, disputat pe 21 august pe Cluj Arena și care a fost urmărit îndeaproape de 22.614 de spectatori. Chiar dacă echipa din Gruia se clasează abia pe poziția a 12-a din 16 atunci când vine vorba despre numărul spectatorilor de acasă, cu o medie de 5067, se pare că echipa lui Andrea Mandorlini atrage lumea la stadion atunci când joacă în deplasare!

Există, totuși, o explicație pentru cifra atât de scăzută care este de partea alb-vișiniiilor: CFR Cluj a disputat un singur meci important în acest sezon pe teren propriu, contra CS Universitatea Craiova, în etapa a 3-a.

sursa foto: Eurosport

Iată care sunt primele 5 meciuri cu cea mai mare asistență la stadion din acest sezon:

1.FCSB – CFR Cluj 1-0 (28.519 spectatori)

2.U Cluj – CFR Cluj 3-4 (22.614 spectatori)

3.FCSB – CS Universitatea Craiova 3-0 (21.304 spectatori)

4.CS Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0 (14.297 spectatori)

5.FCSB – Poli Iași 2-1 (13.257 spectatori)

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media: