CFR Cluj – PEDITEL, un parteneriat exemplar: multipla campioană a României susține platforma care ajută sute de mii de copii

CFR Cluj, unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din România și câștigător al primei divizii în 8 rânduri, tocmai a anunțat realizarea unui parteneriat cu platforma PEDITEL, singura cu un profil de telemedicină pediatrică care asigură non-stop și în mod gratuit ajutor pentru toți părinții români.

Prin intermediul PEDITEL, părinții pot să se conecteze cu medici experimentați din confortul propriilor case, obținând opinii medicale avizate pentru a punea detecta cu acuratețe orice probleme încă din etapele timpurii ale acestora, sau sfaturi generale pentru creștere și dezvoltare infantilă. Până în prezent, peste 700.000 de copii români au fost ajutați prin intermediul platformei respective.

Clubul de fotbal a comunicat următoarele, prin vocea lui Cristian Balaj, care ocupă funcția de președinte al acestuia:

„Fotbalul, dincolo de aspectele sale sportive, a fost mereu cu și despre oameni. Am încercat, cu fiecare ocazie, să avem un impact pozitiv și un sprijin real în dezvoltarea comunității. Ne-am îndreptat atenția, în repetate rânduri, asupra familiilor aflate în nevoie, contribuind pentru restabilirea bunăstării lor. Suntem încântați să ne asociem cu PEDITEL și să perpetuăm acest ajutor, asigurându-ne, prin expunerea pe care CFR 1907 Cluj o generează, că putem avea un impact pozitiv asupra vieții părinților și copiilor”.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *