CFR Cluj pierde un fundaș în ultima zi de mercato!

CFR Cluj se desparte de încă un jucător transferat în mandatul lui Dan Petrescu. Bogdan Țîru (29 de ani) a bătut palma cu Warta Poznan, anunță Prosport, astfel că fundașul se întoarce în Polonia după numai 10 meciuri jucate pentru alb-vișinii.

sursa foto: Orange Sport

N-a fost pe placul lui Mandorlini sau Petrescu

Fundașul trecut pe la Viitorul, actuala Farul Constanța, a început sezonul ca titular sub comanda lui Andrea Mandorlini, însă prestațiile nesigure din meciurile contra Poli Iași și UTA Arad l-au făcut pe italian să prefere cuplul Ajeti-Kresic în centrul apărării.

Țîru nu a fost om de bază nici în sezonul trecut, după ce a fost transferat de la Jagiellonia. A disputat numai 8 meciuri în prima jumătate a anului la CFR. La fel ca Mandorlini, și Dan Petrescu prefera în defensivă un cuplu de fundași centrali în care nu se regăsea Țîru, atunci jucau Andrei Burcă și Yuri Matias.

Conform aceleiași surse, ardelenii vor primi în schimbul său 150.000 de euro, după ce patronul Nelu Varga plătise în schimbul său 250.000. În acest sezon, fundașul a bifat numai 180 de minute și a reușit o pasă decisivă, chiar în prima etapă, la golul înscris de Cristi Manea. Țîru nu a fost nici măcar inclus pe foaia de joc la ultimele victorii reușite de CFR, contra Botoșani și FC Voluntari.

300.000 de euro este cota de piață a lui Țîru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.ro

sursa foto: Playsport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *