Cristian Tudor Popescu pe Reddit: ”Există în acest popor un număr de inși, aproximativ constant în timp, care urăsc democrația și nostalgizează dictatura. Ei votează AUR””

Renumitul scriitor Cristian Tudor Popescu a susținut o sesiune de răspunsuri pe Reddit. Popescu a fost întrebat pe teme actuale, unele polemice.

Astfel, el a fost întrebat: „Credeți că oamenilor ar trebui să le fie testat nivelul de inteligență pentru a putea fi oameni politici, funcționari, sau votanți?”

Analistul a răspuns: „Da, cred că ar trebui aplicate astfel de teste”.

Cel supranumit și CTP a reafirmat că nu va candida la președinția României: „Nu candidez tocmai pentru că știu foarte bine cum trebuie să manipulezi oamenii ca să ajungi președinte. Și nu vreau s-o fac”.

El întrevede posibilitatea ca un candidat al partidului AUR să intre în turul al doilea. „Probabilitatea ca un candidat AUR să ajungă în turul 2 al prezidențialelor e considerabilă. Nu sunt multe procentele AUR, sunt atâtea câte sunt. Există în acest popor un număr de inși, aproximativ constant în timp, care urăsc democrația și nostalgizează dictatura. Care nu dau doi bani pe libertate. Ei sunt votanții lui C.V. Tudor, PPDD, AUR”.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *