Dan Nistor, U Cluj: Sunt convins că pe viitor echipa asta va arăta foarte bine!

Dan Nistor, jucătorul echipei Universitatea Cluj, îşi doreşte ca formaţia sa să joace pe Cluj Arena cât mai repede şi este convins că U Cluj poate arăta şi mai bne în acest sezon.

„Multă lume a dat cu noroi pe noi, că suntem retrogradaţi, dar prefer să nu le răspund că sunt băiat de la ţară şi părinţii mi-au dat cei şapte ani de acasa. Ne bucurăm pentru această victorie, una foarte meritată. Sunt convins că pe viitor echipa asta va arăta foarte bine. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren greu, cum este aici, cu un adversar puternic, arată că ai valoare”, a declarat Dan Nistor după meciul cu FCU Craiova, câştigat vineri, în deplasare, cu 4-3.

Acesta a afirmat că echipei îi lipseşte foarte mult terenul propriu: ”Ne lipseşte foarte mult terenul propriu, ştiţi că este acel mare concert acolo, şi practic jucăm în deplasare primele cinci meciuri. Ne bucurăm azi şi de mâine ne gândim la meciul cu Dinamo. O echipă bună cu un antrenor foarte bun. Ceea ce a făcut el din acei jucători este incredibil”.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *