Dan Petrescu, CFR Cluj, înainte de meciul din Cupă: „Eu spun ce cred, alții vorbesc din filme!”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat disputa cu FC Argeș, din sferturile Cupei României. CFR Cluj – FC Argeș se joacă joi, 6 aprilie, de la ora 21:00, într-o singură manșă.

Dan Petrescu: „Pentru mine nu există scuze!”

„Eu n-am câștigat Cupa niciodată, nici n-am trecut de primul tur. În acest sezon ne-a ieșit mai bine. Mi-aș dori din suflet să câștig acest trofeu. Dacă titularizez alți jucători nu înseamnă că nu mă interesează. Meciul acesta e mai greu decât cel cu FCSB, jucătorii nu au atunci nevoie de prea multă motivație.

Credeți că cei de la Argeș se dau la o parte? Vin să câștige, pentru ei ar fi fantastic să ajungă în semifinală. Noi trebuie să tratăm meciul acesta ca o finală.”

Avem mari probleme de lot, meciul acesta vine rău, mai rău nu se putea. Nu pot să bag toți jucătorii joi, pe ninsoare, când duminică joc cu FCSB. Cei care au jucat mai puțin trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR. Pentru mine nu există scuze.”

„Acest sezon este o încercare pentru mine”

„Camora e accidentat, Boateng la fel, Bordeianu e suspendat. Deac, la fel, accidentat. Patru jucători importanți care nu vor juca cu FCSB. Unii vor trebui să joace și joi, și duminică. Eu tratez serios partida, vreau să ajungem în semifinale. Acest sezon este o încercare și pentru mine. În trecut nu mi-au plecat jucătorii. De când m-am întors s-a cumpărat doar pe bani puțini. Suferim, nu poți mereu să iei campionatul. Ne batem, dar nu suntem favoriți.

E un dezavantaj pentru noi, ceilalți se odihnesc. Meciul cu FCSB vine prea repede. Știu că nu o să convină, dar eu spun ce cred și ce văd. Alții vorbesc din filme.”

Sergiu Crăciun

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *