Daniel Pancu a rămas impresionat de CFR Cluj: „La acest capitol sunt numărul unu”

Daniel Pancu (46 de ani), actualul selecționer al României U21, se declară impresionat de jocul prestat de CFR Cluj în acest debut de sezon.

Invitat în emisiunea GSP Live, fostul atacant al Rapidului este de părere că înlocuirea lui Dan Petrescu cu Andrea Mandorlini a fost de bun augur pentru ardeleni, despre care crede că au un atuu în duelul cu celelalte contra-candidate la titlu. Numit în funcție în luna iunie a acestui an, Pancu se va baza pe doi jucători de la CFR în duelul contra selecționatei Albaniei U21, este vorba despre portarul Răzvan Sava și mijlocașul Robert Filip.

Filip (dreapta) l-a impresionat pe Pancu în acest debut de sezon / sursa foto: Digi Sport

Pancu: „Aceste lucruri nu se întâmplau când era Petrescu”

„Este surprinzător cum s-au transformat în acest sezon. Senzația este că sunt o echipă mai bună decât sezoanele trecute. Joacă un fotbal plăcut, modern, agresiv, ofensiv, au mulți jucători prezenți în zona careului advers. Aceste lucruri nu se întâmplau în timpul lui Dan Petrescu, știm cu toții modul lui de a vedea lucrurile.

Ei demonstrează acum că se poate și altfel. Dacă sunt adevărate acele investiții din trecut, cu jucători care stăteau prin tribună și primeau 30-40.000 de euro (n.r. salariu lunar)…aceste sunt sume pe care cluburile din Serie A și le permit. CFR-ul era atunci condiționat de rezultat, nu-i interesau estetica.

Dar CFR-ul de acum este impresionat. La capitolul estetică o trec pe primul loc în campionatul României, și n-au trecut decât 4 luni (n.r. de la instalarea lui Andrea Mandorlini pe banca tehnică). E impresionantă schimbarea.”, a încheiat fostul jucător de la Beșiktaș și Cesena.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *