E OFICIAL Sabău pleacă de la U! ”Nu renunț la antrenorat”

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a decis să renunțe la funcția de antrenor principal la U Cluj și a anunțat acest lucru, astazi, 30 mai,  într-o conferință de presă.

”A fost un an greu, în care conducerea a reușit să ne ofere condițiile necesare ca să ne salvăm, am avut un parcurs bun, care a făcut să ne câștigăm respectul tuturor. După eșecul cu Voluntariul am reușit să ne revenim la Botoșani, să batem la Sibiu și am terminat pe locul 9, un loc bun. A venit și finala de Cupă, o finală jucată bine, cu multe momente bune, am avut ocazii, o evoluție bună, cu un public care ne-a împins de la spate. E o experiență pentru toți, staff, jucători benefică. Am vrut să nu-i dezamăgim pe suporteri, uneori am reușit, altădată nu am reușit. Meciul de Cupă m-am consumat, m-am măcinat mult. Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Aș dori să rămân în cadrul clubului, să ajut jucătorii tineri să treacă de la echipa a doua la prima echipă a lui U ”, a spus Sabău.

”Am luat decizia înainte de Cupa României, nu a fost condiționat de acest meci”, a mai spus Sabău. El a zis că dorește să petreacă mai mult timp cu familia.

”Rămân cu o amintire extraordinară pentru perioada aceasta de sezon, eu sunt si un suporter al acestui club. A fost o decizie foarte foarte greu de luat, de acceptat, dar în câteva săptămâni să mă detașez”, a mai spus ”Moțul”.

Gabriel Giurgiu, director sportiv: Eu continui la U. E greu să-l înlocuiești pe Neluțu Sabău

Acesta a spus, în aceeiași conferință de presă, că el rămâne dar nu poate spune cine pleacă cine vine la U Cluj. ”Regret profund că pleacă, am lucrat excelent cu el dar mergem înainte. Ne pregătim de noul sezon, aveam un nou transfer, atacantul Popa, unul bun. Vedem ce va fi în perioada următoare, cine va veni antrenor”.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *