Fierbe Dejul! Biletele sunt sold-out pentru meciul cu Dinamo

S-au vândut toate biletele pentru meciul dintre Unirea Dej și Dinamo București, din Liga a 2-a la fotbal, programat duminică, 2 aprilie, ora 16:00, au anunțat gazdele pe pagină oficială de Facebook.

„Gașca nebună” condusă de Dragoș Militaru joacă unul dintre cele mai importane dueluri pentru obținerea unui loc de baraj la finalul play-off-ului. Trei mii de spectatori sunt așteptați la meci.

„Să vă susțină dinamoviștii!”

Fanii dinamoviști au primit 1500 de bilete, nu doar 5% din capacitatea stadionului, minimul din bilete care trebuie să fie acordat clubului oaspete. Decizia a stârnit reacții în rândul fanilor Unirii Dej, fanii alb-albaștrilor fiind nemulțumiți de cum a procedat clubul lor.

„O grămadă de dejeni nu au apucat să ia bilet. De ce 1500 pentru Dinamo?” sau „Să vă susțină dinamoviștii, lor le-ați dat bilete!” sunt numai câteva dintre reacțiile fanilor din Dej.

Președintele clubului ardelean, Gabriel Magdaș, anunțase încă de săptămâna trecută că numărul biletelor pentru fanii dinamoviști va fi mai mare decât cel prevăzut de regulament.

“Le vom acorda jumătate din bilete, sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă. Nu ne cramponăm de acel procent din capacitatea stadionului, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat acesta, conform GSP.

Disputa din timpul sezonului dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria ardelenilor. Dinamoviștii au egalat de două ori, însă Unirea a dat lovitura pe final, prin Alex Pop, în minutul 77. Înaintea duelului de duminică, Dinamo ocupă locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce Unirea Dej este pe 6, tot cu 32 de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *