Filip, „U” Cluj: „Trebuie să ne schimbăm atitudinea”

Mijlocașul veteran Ioan Filip a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu U Craiova și despre atmosfera din lotul lui U după eșecul cu Rapid. El crede că situația se poate redresa încă de la meciul cu U Craiova, care a pornit și ea prost.

„E greu, și acum încă simțim ce s-a întâmplat. Sunt mulți jucători noi, avem nevoie de puțin timp pentru omogenitate. Ne așteaptă un meci greu la Craiova, ultima dată când am fost acolo a fost foarte rău. Sperăm să avem altă atitudine. Se simte o presiune, dar avem atâția ani de fotbal, trebuie să știm să gestionăm situația. Doar noi putem să ne revenim. S-au făcut transferuri foarte bune și probabil am pus și noi presiune între noi că vrem în play-off și se poate să fi căzut în cealaltă parte.

Obiectivul nostru sunt locurile 7-9, nu trebuie să mai punem presiune pe noi. Când vrei prea mult, uneori nu iese nimic. Fanii au fost alături de noi, sunt un sprijin extraordinar. Craiova are un alt antrenor, dar jucătorii au rămas aceiași. Anul trecut au fost două meciuri rușinoase, sperăm să fim mai buni acum. Fiecare meci e important, trebuie să arătăm mai bine. Atitudinea trebuie schimbată”, a spus mijlocașul.

Meciul dintre U Cluj și FC U Craiova 1948 se va disputa vineri, de la 18:30 în direct pe televiziunile de sport.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *