Fotbaliștii veterani de la CFR Cluj au jucat la Memorialul Nae Chișu

Veteranii de la echipa de fotbal CFR Cluj s-au întâlnit în acest weekend în cadrul celei de a doua ediții a Memorialulului Nae Chișu, organizat de fostul atacant feroviar Ilie Lazăr și clubul CFR. A participat și președintele CFR, Cristian Balaj. Nae Chișu a fost un antrenor foarte iubit de gruparea feroviară.
Memorialul a început în 7 iulie printr-un parastas la mormântul lui Nae Chișu.
În continuare au avut loc un meci de fotbal pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia unde după primele 15 minute s-a jucat în nocturnă.
Antrenorii Alin-Ilie Minteuan, ajutat de Ioan Miszti și Călin Ciucur, au condus prima echipă, iar antrenorii Octavian Albu, ajutat de Mihai Pop și Bela Bakos au condus a doua echipă. Aceștia au fost ajutați la organizare de Dan Lucian Olar, fostul organizator de competitii, Ioan Albu zis și Albina și de Ioan Martin pe post de comentator iar Ovidiu Costache a asigurând sonorizarea.
Președinte Cristian Balaj a spus că acest eveniment se poate realiza anual pe stadionul CFR. S-a decernat trofeul memorialului doamnei Adriana Chișu, soția fostului antrenor Nae.
Cristia Balaj, președinte CFR Cluj și fostul atacant feroviar Ilie Lazăr, organizatorii memorialului Nae Chișu/foto Ilie Lazăr profil de facebook
Arbitrii jocului au fost Sorin Vădana ajutat la margine de Vasile Marc și Lucian-Grigore Mandi.
Fostul secretar al clubului vreme de 40 ai, Ioan Martin a comentat de la pupitrul de comentator formațiile. La partidă  a participat o audiență curioasă și o parte a galeriei CFR. Antrenorii celor două echipe au rulat întregul lot de jucători pe parcursul celor două reprize. La final scorul a fost de 2-2 (1-1).
Prima repriză a marcat la alb-violeții Sofian-Alexandru Lazăr un gol frumos după o acțiune personală, cu o pătrundere de atacant cu simț al golului, finalizând frumos pe lângă portarul Călin Ciucur. Pentru alb-vișinii, egalând sigur și cu sânge rece,  fostul atacant Simi Saroși. Au fost și ratări și nesincronizări multe, vârsta și-a spus cuvântul.
În a doua repriză, ostilitățile s-au petrecut asemănător, schimbările trebuiau să aducă prospețime și spectacol mai mult, însă, pe semne că statul pe bancă afectează mult pe jucători, le ia din formă și concentrare, iar la intrare în teren, aceștia nu oferă randamentul scontat.
A marcat golul doi pentru alb-violeți Dan-Marius Zroba, amintindu-ne de Maradona, care dribla tot ce-i ieșea în cale, și executa spectaculos portarii. Așa a făcut și Zdroba pentru  2-1. A egalat Ilie Lazăr la 2-2, primind o pasă bună la marginea careului, preluare în prelungire, apoi șut din careu, iarba udă favorizând viteza mingii, dar și surprinzând pe Radu Gadola în poartă. Scor echitabil, deși, violeții au avut mai multe ocazii.
Echipa alb-vișiniu:
ILIE LAZĂR, PAUL CZERVENSCHI, OVIDIU STANIȘTE, IONUȚ BAL, OVIAN LUPȘA, SIMION SAROȘI, VASILE MOIGRĂDEAN, DAN LUCIAN OLAR, FLORIN-CONSTANTIN BUCȘE, MIREL MUREȘAN, ALIN-ILIE MINTEOAN, MARIUS FEȘNIC, SERGIU MUREȘAN, CIUCUR CĂLIN, SORIN VĂDANA, CĂTĂLIN PETRIȘOR, ROMEO RUS, IOAN MISZTI, PAUL NEGRU, MARIUS MARIAN, IOSIF MACARIE, TEODOR PAPUC, CIPRIAN PURCAR, CUPȘA VICTOR, LASZLO CZAKO, LORAND CZAKO, SOOS ALEXANDRU și IOAN MARTIN.
Echipa în alb-violet:
SOFIAN-ALEXANDRU LAZĂR, OCTAVIAN ALBU, DANIEL SĂSĂRMAN, FLORIN-ANDREI MĂRGINEAN, GHEORGHE LOGHIN, GELU DUMBRĂVAN, CONSTANTIN MOLDOVAN, ISTVAN-ANDRAS KISS, DAN MARIUS ZDROBA, KOVACS LADISLAU, CSUDOM FERI, MIHAI POP, BELA BAKOS, DAVID ROȘCA, FLORIN DRĂGAN,ANDREI MOCEAN, ADRIAN SZATMARI, IOAN ALBU, TEODOR GADOLA, VASILE MARC, SANDU POP, LUCIAN-GRIGORE MANDI, RADU GADOLA, ANDU PESCAR și FLORIN-CONSTANTIN BUȘE.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *