FOTO Mașină răsturnată cu o femeie blocată în ea la Izvoru Crișului. Un bărbat a fost spitalizat

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin ISU au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intrarea în localitatea Izvoru Crișului.

Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a constat că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, cetățean israelian, în timp ce conducea autoturismul din direcția Cluj-Napoca spre Huedin, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Traficul rutier nu a fost afectat.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu o femeie, de aproximativ 60 de ani, rămasă blocată în acesta.

Pompierii au acționat pentru a extrage femeia din autoturism cu mijloace specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. La prima evaluare aceasta era conștientă și cooperantă, fiind preluată de echipajul SAJ pentru a fi transportată la spital.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a mai fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. De asemenea, un minor, în vârstă de 5 ani, a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *