FOTO/VIDEO. Hagi și Popescu la Sports Festival: ”Suntem mândri să purtăm din nou tricourile tricolore. Nu vă așteptați să jucăm ca acum 30 de ani„

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, foștii mari internaționali români au venit la Sports Festival ca să joace în echipa României, ”Generația de Aur” cum a fost denumită va întâlni, vineri, Galatasaray, echipa turcă unde au făcut istorie Hagi și Popescu. Cei doi au câștigat campionate și Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Galata iar astăzi vor juca în fiecare dintre cele două echipe câte o repriză.

Cei doi au susținut o conferință de presă alături de Umit Davala, de la Galatasaray si Mario Jardel, tot galata, invitați speciali, fosti colegi dar si de Patrick Ciorcilă, director Sports Festival.

O mare parte din fondurile meciului vor fi donate victimelor cutremurelor din Turcia.

”Suntem emoționați că jucăm iar sub tricoul naționalei, pentru noi înseamnă și a însemnat mereu ceva enorm, important. Mulțumim celor care au organizat acest meci, că ne dă ocazia să ne vedem cu foștii colegi de la națională dar și de la Galatasaray. Nu ne cereți să jucăm ca acum 30 de ani. Ne-am uitat în buletin, am văzut ce vârsta avem dar pentru noi e o mișcare importantă și sperăm să facem și spectacol”, a spus Gică Popescu.

”Vor fi surprize mari în acest joc. Se vor juca două reprize de câte 40 de minute”, a anunțat Patrick Ciorcilă.

”Felicit organizatorii pentru acest meci. Felicit Galatarsaray pentru că a câștigat campionatul. Deseară sper să avem un meci frumos, o mișcare bună. Un număr 1o trebuie să dea ultima pasă numărului 9, ca să de-a gol, trebuie de-a dovadă de creativitate, să dea pasa decisivă, abia apoi el cu golul”, a spus Hagi.

Vă oferim conferința de presă:

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *